Skip to content

Communicatie & Content Specialist

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamMarketing

Functieomschrijving

Als je het leuk vindt om veel te schrijven, dat je op alle werkzaamheden je stempel mag drukken, en je het een uitdaging vindt om dit zelfstandig te doen, dan is dit een baan voor jou.


Als Communicatie en Content Specialist bij AMDAX ben je verantwoordelijk voor communicatie die de naamsbekendheid van AMDAX vergroot en de klantrelatie versterkt. Je wekt de interesse van de doelgroep door de dienstverlening en toekomstplannen helder en aansprekend uit te leggen. Samen met je team denk je mee over de contentstrategie, en weet je deze te vertalen naar een concreet plan voor verschillende (eigen) kanalen. Denk hierbij aan de website, e-mail, sociale media, contentsamenwerkingen en advertising.


Je bent dus bezig met verschillende vormen van communicatie en krijgt veel vrijheid om jouw eigen initiatieven tot uiting te brengen. Daarbij heb je affiniteit met (technologische) innovatie en vind je het leuk om je te verdiepen in de wereld van crypto. AMDAX helpt je ook graag bij het verdiepen van je kennis hierover, aangezien kennisdeling hoog in het vaandel staat.


Je bent onderdeel van het marketingteam, dat nu bestaat uit vier marketingprofessionals. Naast jouw directe marketingcommunicatieteam, werk je veel samen met de afdeling Sales- en Account en heb je regelmatig contact met externe partijen, zoals uitgevers en creatieve bureaus. Doordat het bedrijf momenteel een snelle groei doormaakt, zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Hierom is het ook belangrijk dat je zelfstandig bent en initiatief toont.


AMDAX biedt

 • €2.500 - €4.000 bruto p/m, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt 
 • Variabele beloning 
 • 25 vakantiedagen 
 • Laptop 
 • AMDAX participatieregeling 
 • Pensioenregeling in bitcoin 
 • Telefoonbundel 
 • Reiskosten vergoeding (0,19/km of OV volledig vergoed obv 2e klas/NS Business card) 


Over AMDAX
 AMDAX (2019) is het eerste Nederlandse cryptobedrijf dat een registratie ontving van De Nederlandsche Bank. Met cryptodiensten helpt AMDAX het vermogen van klanten te behouden en te laten groeien. Diensten met cryptovaluta zijn nodig, omdat de financiële wereld verandert. Stijgende inflatie en een negatieve spaarrente zorgen ervoor dat we 'slapend arm' worden.  


De diensten van AMDAX  doorbreken die negatieve trend. Wij geloven in een decentrale financiële toekomst. AMDAX wil bitcoin en andere digitale assets tot een logisch onderdeel maken van ons dagelijks leven. Voor ons is verantwoord investeren in bitcoin en andere cryptomunten dan ook investeren in de technologie van de toekomst. Als vaste partner van de BNR Cryptocast draagt AMDAX naast diensten, ook met kennisdeling bij aan de ontwikkeling van het financiële systeem van de toekomst. 


Onze dienstverlening

We zien het als onze opdracht om de risico’s voor onze (particuliere en zakelijke) klanten te minimaliseren. Dat doen we onder meer door het aanbod nauwkeurig te selecteren, de hoogste standaarden te hanteren en klanten persoonlijk te begeleiden en wegwijs te maken. Bij AMDAX kunnen klanten handelen in crypto en kunnen zij crypto aankopen. Ook bieden we diensten als staking en vermogensbeheer. Crypto veilig opslaan kan in onze 'full reserve' cryptokluis.  

In de toekomst deken we aan diensten als lenen met bitcoin en een betaalpas gekoppeld aan jouw cryptorekening.  


Ons team

Je leest het: AMDAX is voortdurend in beweging en groeit hard. In het vermogen dat we beheren, maar ook in het aantal nieuwe collega's dat we verwelkomen. Samen pionieren we in het cryptodomein en dat zorgt voor een energieke en inspirerende sfeer op kantoor.  

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.  


Vereisten

 • .HBO / WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met content creatie en beheer
 • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Initiatiefrijk; zelfstandig kunnen werken
 • Bij voorkeur interesse in de financiële dienstverlening en crypto

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb je vragen? Bel of app met onze recruiter: +31 6 19 05 07 11