Skip to content

Senior Azure Cloud Engineer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamIT

Functieomschrijving

In deze nieuwe functie ben jij geheel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Azure cloud infrastructuur van AMDAX. Je komt te werken in een klein team waar je een breed takenpakket hebt met veel verantwoordelijkheden. De hoge eisen die aan onze cloud omgeving gesteld worden in combinatie met een ijzersterke security, maakt dit een uitdagende en veelzijdige functie.


Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct zodat wij contact met je kunnen opnemen!


Wat je bij ons gaat doen 
Als Senior Azure Cloud Engineer ben je direct verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van onze Azure cloud omgeving. De focus van deze rol zal liggen op het ontwerpen, inrichten, beheren en monitoren van Azure Kubernetes omgevingen. Verder onderhoud je de documentatie en kan je betrokken worden bij andere projecten.


Je wordt in deze functie onderdeel van een, nu nog klein, maar groeiend IT-team met grote ambities. Je werkt nauw samen met de Cloud Architect, de Security Officer en andere Cloud Engineers. Je hebt de kans om in jouw rol veel richting te geven aan de toekomst van de Cloud infrastructuur van AMDAX.


AMDAX biedt

 • Een €5.000 - €6.500 bruto p/m afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt 
 • 8% vakantiegeld
 • Variabele beloning
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop en headset
 • Participatieregeling; word zelf ook aandeelhouder van AMDAX!
 • Pensioenregeling in bitcoin
 • Reiskostenvergoeding incl. NS Business Card en/of leasefiets regeling
 • Flexibiliteit om vanuit huis te werken

Over AMDAX
 AMDAX (2019) is het eerste Nederlandse cryptobedrijf dat een registratie ontving van De Nederlandsche Bank. Met cryptodiensten helpt AMDAX het vermogen van klanten te behouden en te laten groeien. Diensten met cryptovaluta zijn nodig, omdat de financiële wereld verandert. Stijgende inflatie en een negatieve spaarrente zorgen ervoor dat we 'slapend arm' worden.  


De diensten van AMDAX  doorbreken die negatieve trend. Wij geloven in een decentrale financiële toekomst. AMDAX wil bitcoin en andere digitale assets tot een logisch onderdeel maken van ons dagelijks leven. Voor ons is verantwoord investeren in bitcoin en andere cryptomunten dan ook investeren in de technologie van de toekomst. Als vaste partner van de BNR Cryptocast draagt AMDAX naast diensten, ook met kennisdeling bij aan de ontwikkeling van het financiële systeem van de toekomst. 


Onze dienstverlening

We zien het als onze opdracht om de risico’s voor onze (particuliere en zakelijke) klanten te minimaliseren. Dat doen we onder meer door het aanbod nauwkeurig te selecteren, de hoogste standaarden te hanteren en klanten persoonlijk te begeleiden en wegwijs te maken. Bij AMDAX kunnen klanten handelen in crypto en kunnen zij crypto aankopen. Ook bieden we diensten als staking en vermogensbeheer. Crypto veilig opslaan kan in onze 'full reserve' cryptokluis.  

In de toekomst deken we aan diensten als lenen met bitcoin en een betaalpas gekoppeld aan jouw cryptorekening.  


Ons team

Je leest het: AMDAX is voortdurend in beweging en groeit hard. In het vermogen dat we beheren, maar ook in het aantal nieuwe collega's dat we verwelkomen. Samen pionieren we in het cryptodomein en dat zorgt voor een energieke en inspirerende sfeer op kantoor.  

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.  

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor deze functie van Senior Azure Cloud Engineer vragen wij het volgende:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 3 jaar ervaring met projecten en beheer binnen een Azure omgeving
 • Ervaring en diepgaande kennis van Azure, waaronder security, networking, operations, monitoring, alerting en storage
 • Eraring met automatiseren van deployments (ARM templates, Powershell/CLI, Terraform/Bicep)
 • Ervaring met het implementeren van Azure best practices
 • Agile ervaring
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Bij voorkeur “Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert “ certificering


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb je vragen? Bel of app met onze recruiter: +31 6 19 05 07 11