Skip to content

Senior .NET Developer

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamIT

Functieomschrijving

AMDAX zoekt een ervaren .Net Developer die binnen ons groeiende Products & IT-team een rol gaat spelen voor onze financiële backend. Hiervoor werken we met interne- en externe development teams waarbij je in deze rol cruciaal bent voor de kwaliteitscontrole en continuïteitsbewaking.


Wil je graag samen met ons pionieren in het crypto domein en zie je de uitdaging van deze rol? Dan willen we graag met jou kennis maken! Neem dan contact op met onze recruiter of solliciteer online zodat wij contact met jou kunnen opnemen.


AMDAX biedt

 • €5.500 - €7.000 bruto p/m, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 8% vakantiegeld
 • Variabele beloning
 • 25 vakantiedagen
 • Laptop en headset
 • AMDAX participatieregeling; word zelf ook aandeelhouder van AMDAX!
 • Pensioenregeling in bitcoin
 • Reiskostenvergoeding incl. NS Business Card en/of leasefiets regeling
 • Flexibiliteit om vanuit huis te werken
 • Goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden


Wat je bij ons gaat doen

Om de ambities van AMDAX waar te kunnen maken werken we hard aan onze financiële backend. Deze wordt grotendeels gebouwd door een extern development team. Als Senior .Net Developer zal je veel schakelen met het externe team en waarbij je verantwoordelijk bent de voor de quality assurance.


Je werkt hoofdzakelijk in de backend. Je maakt zelfstandig keuzes en hakt knopen door waar nodig. Je stemt jouw werkzaamheden af met de Senior Engineering Lead. Ook werk je nauw samen met de lokale Product Owners, Cloud architect en CTO.


Over AMDAX

AMDAX (2019) is het eerste Nederlandse cryptobedrijf dat een registratie ontving van De Nederlandsche Bank. Met cryptodiensten helpt AMDAX het vermogen van klanten te behouden en te laten groeien. Diensten met cryptovaluta zijn nodig, omdat de financiële wereld verandert. Stijgende inflatie en een negatieve spaarrente zorgen ervoor dat we 'slapend arm' worden.  

De diensten van AMDAX doorbreken die negatieve trend. Wij geloven in een decentrale financiële toekomst. AMDAX wil bitcoin en andere digitale assets tot een logisch onderdeel maken van ons dagelijks leven. Voor ons is verantwoord investeren in bitcoin en andere cryptomunten dan ook investeren in de technologie van de toekomst. Ook met actieve kennisdeling via podcasts en webinars draagt AMDAX verder bij aan de ontwikkeling van het financiële systeem van de toekomst.


Onze dienstverlening

We zien het als onze opdracht om de risico’s voor onze (particuliere en zakelijke) klanten te minimaliseren. Dat doen we onder meer door het aanbod nauwkeurig te selecteren, de hoogste standaarden te hanteren en klanten persoonlijk te begeleiden en wegwijs te maken. Bij AMDAX kunnen klanten handelen in crypto en kunnen zij crypto aankopen. Ook bieden we diensten als staking en vermogensbeheer. Crypto veilig opslaan kan in onze 'full reserve' cryptokluis.  

In de toekomst denken we aan diensten als lenen met bitcoin en een betaalpas gekoppeld aan een cryptorekening.  


Ons team

Je leest het: AMDAX is voortdurend in beweging en groeit hard. In het vermogen dat we beheren, maar ook in het aantal nieuwe collega's dat we verwelkomen. Samen pionieren we in het cryptodomein en dat zorgt voor een energieke en inspirerende sfeer op kantoor.  

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.


Vereisten

Voor de functie van Senior .Net Developer vragen we het volgende van je:

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met .Net code
 • Ervaring met Microservices, SQL server, C#, .Net core, CQRS, REST API
 • Ervaring met geautomatiseerde kwaliteitscontrole en continuïteits bewaking
 • Bij voorkeur ervaring met externe teams
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Zelfstandig, praktisch, oplossingsgericht, analytisch en communicatief ster

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Heb je vragen? Bel of app met onze recruiter: +31 6 19 05 07 11