Overslaan naar content

Alle stappen in ons sollicitatieproces zijn erop gericht elkaar beter te leren kennen en daarmee jouw succes bij Amdax te vergroten. We maken hierbij gebruik van zowel online interview mogelijkheden, als van de mogelijkheid om elkaar persoonlijk te ontmoeten en jou op deze manier sfeer te laten proeven op ons kantoor.

Sollicitatieproces

Stap 1. Kennismaking en match met Amdax

Als eerste willen we meer over jou te weten te komen. We geven jou in het gesprek informatie over Amdax en de functie. Maar ook jij kan vragen stellen. Verder kijken we of jij als persoon een goede match bent met Amdax. Sluit alles goed aan en ben je enthousiast over ons en de functie? Dan volgt een gesprek met de lead (leidinggevende).

Stap 2. Interview met de 'lead'

In dit interview zal de lead (jouw toekomstige leidinggevende) meer vertellen over de functie en het team. Maar ook welke uitdagingen jou staan te wachten en hoe jij je verder kan ontwikkelen. Ook wil de lead meer weten over jouw kennis en vaardigheden. Sluit jouw profiel aan bij wat we zoeken? Dan willen we nog iets dieper de inhoud ingaan.

Stap 3. We dagen je uit

We willen met jou wat dieper de inhoud in. Dat doen we door voorafgaand aan het gesprek een case of opdracht te geven of een test voor te leggen. In het interview lopen we samen door de resultaten. Vind je de inhoud leuk en zien we dat je dit goed afgaat? Dan gaan we door in het proces.

Stap 4. Kennismaking CEO

Lucas Wensing, onze CEO, zal een afrondend gesprek met je voeren. Dit is de laatste stap in het proces. Is het een match? Dan doen we je een aanbod!

Stap 5. Aanbod

Nu we beiden enthousiast zijn, doen we jou een passend aanbod, dat zal geen verassing zijn!