Overslaan naar content

Over AMDAX

Amdax (2019) is het eerste Nederlandse cryptobedrijf dat een registratie ontving van De Nederlandsche Bank. Wij geloven in de onbegrensde mogelijkheden van digital assets. Onze missie is het behoud en de groei van het vermogen van onze klanten, op een manier die past bij een decentrale en digitale toekomst. Bij Amdax investeer je in de toekomst, met producten en diensten die je al kent, in een extreem veilige omgeving, en met vergaande aandacht voor jouw vermogen. Omdat de wereld van digital assets al digitaal genoeg is, streven wij naar een persoonlijke aanpak.

Onze IT vacatures

Backend Engineer .NET/C#
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Mobile development intern
Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland

Werken bij een snelgroeiend bedrijf als AMDAX met een zeer uitdagende IT roadmap geeft veel energie. De groei die wij meemaken is zowel fantastisch als uitdagend tegelijk. Het is mooi om te zien dat wij als een team die groei verder mogelijk kunnen maken. Jeroen van Vliet CTO

IT bij Amdax

Infrastructure & Security

Tegenwoordig wil iedereen overal ter wereld en op elk gewenst moment zijn werk kunnen doen. Onze afdeling infrastructure & security werkt oa aan onze kantoorautomatisering, maar ook aan onze Azure omgeving en aan security oplossingen .

Het is een nu nog klein, maar groeiend IT-team met grote ambities. In het team werken de Cloud Architect en de Security Officer nauw samen met andere Cloud Engineers.

IT Development

Als IT developer bij Amdax zul je deel uitmaken van ons dynamische en professionele ontwikkelingsteam. Je krijgt de verantwoordelijkheid om autonoom te werken, waarbij je actief meedenkt met de business, betrokken bent bij het analyseren van vereisten, het ontwerpen van oplossingen en het implementeren van hoogwaardige software. Bij Amdax geloven we sterk in het stimuleren van innovatie en het geven van ruimte aan onze ontwikkelaars om hun creativiteit en expertise toe te passen.

Perks

Training en ontwikkeling

Wij werken met de nieuwste technologien, daarom belangrijk dat jij hiervan voldoende kennis hebt en opdoet.

25 vakantiedagen

Naast 25 vakantiedagen vieren we elk jaar de geboorte van Bitcoin; dit is een collectief vrije dag.

Hybride werken

We bieden onze medewerkers flexibiliteit voor een goede werk/prive balans.

Bitcoin Pensioen

Als crypto bedrijf hebben we voor onze medewerkers een Bitcoin Pensioen.

Ons kantoor

Ons kantoor is gelegen aan de zuidas in Amsterdam

Onze visie

Amdax is ontstaan vanuit een diepgaand geloof in de grenzeloze mogelijkheden van de blockchaintechnologie en van cryptoactiva. Wij slaan een brug tussen de wereld van traditioneel bankieren en die van digital assets en maken de nieuwe financiële wereld toegankelijk. Als Leading Digital Asset House bieden wij innovatieve en exclusieve producten en diensten aan.

Onze directie

Lucas Wensing (CEO) Marcel Burger (CIO) Melvin Lazeron (COO) Jeroen van Vliet (CTO)