Overslaan naar content

Python Developer bij Amdax

Werk je graag in een innovatieve omgeving? Bij Amdax bouw je mee aan financiele producten van de toekomst.

Development in Python

Als Python Developer bij Amdax ben je medeverantwoordelijk voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan het met behulp van geavanceerde technologieën zoals Python, Django of Flask en relevante frameworks, een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface bouwen waarin gebruikers financiële transacties kunnen volgen, accountinformatie kunnen beheren en rapporten kunnen genereren.

Een dergelijk operationeel dashboard moet naadloos met onze systemen integreren en gebruik maken van real-time gegevens om een duidelijk overzicht te bieden van de financiële activiteiten. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en implementeren van functionaliteiten zoals het inzien van transactiegeschiedenis, het beheren van klantportefeuilles en het genereren van winst- en verliesoverzichten. Door geavanceerde gegevensvisualisatie toe te passen, kunnen gebruikers trends en patronen analyseren en snel en effectief beslissingen nemen.

Daarnaast draag je bij aan het waarborgen van de beveiliging en naleving van regelgeving, zoals het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het beschermen van klantgegevens. Je werkt samen met een team van ontwikkelaars, testers en producteigenaren om ervoor te zorgen dat het operationele dashboard voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en voldoet aan de behoeften van onze gebruikers.

Verantwoordelijkheden als Python Developer:

  • Actief deelnemen aan het volledige ontwikkelingsproces, van het begrijpen van de bedrijfsbehoeften tot het opleveren van robuuste softwareoplossingen.

  • Samenwerken met belanghebbenden binnen de organisatie om vereisten te analyseren, technische specificaties op te stellen en de haalbaarheid van projecten te beoordelen.

  • Zelfstandig uitvoeren van softwareontwikkelingstaken, waarbij je gebruikmaakt van je expertise in Python en relevante frameworks.

  • Proactief meedenken met de business om innovatieve oplossingen voor te stellen en bij te dragen aan de technische visie en strategie van Amdax.

  • Identificeren van technische uitdagingen en het voorstellen en implementeren van oplossingen om de efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van onze softwaretoepassingen te verbeteren.

  • Werken in nauwe samenwerking met andere teamleden, zoals ontwikkelaars, testers en producteigenaren, om een samenhangend en hoogwaardig eindproduct te leveren.

IT Development bij Amdax

Als IT developer bij Amdax zul je deel uitmaken van ons dynamische en professionele ontwikkelingsteam. Je krijgt de verantwoordelijkheid om autonoom te werken, waarbij je actief meedenkt met de business, betrokken bent bij het analyseren van vereisten, het ontwerpen van oplossingen en het implementeren van hoogwaardige software.

Bij Amdax geloven we sterk in het stimuleren van innovatie en het geven van ruimte aan onze ontwikkelaars om hun creativiteit en expertise toe te passen.

Onze cultuur

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.   

Word onderdeel van ons team!

Wil je graag met ons verder praten over de functie van Python Developer, neem dan direct contact met ons op!