Skip to content

Python Developer bij AMDAX

Werk je graag in een innovatieve omgeving? Bij AMDAX bouw je mee aan financiele producten van de toekomst.

Development in Python/Django

Als Python Developer bij AMDAX ben je medeverantwoordelijk voor het automatiseren van de bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan modules ontwikkelen om een bitcoinfonds te beheren, of meldingen implementeren in het kader van de anti-witwaswetgeving.

Vanuit de business krijg je aangereikt wat je gaat ontwikkelen. Het gaat veel om bedrijfsprocessen gericht op privacy: niet alle collega's hebben toegang tot alle gegevens, en tevens moeten alle processen in lijn lopen met de regulering. Aan jou de taak om dit foutloos in te richten: je bouwt applicaties waarin alle eisen van de wetgeving gehandhaafd worden, en bent ook verantwoordelijk voor de implementatie hiervan.

Je focust je grotendeels op de back-end, maar het is handig als je affiniteit hebt met full-stack development. In het begin zul je je gebouwde features namelijk gaan testen, maar aangezien het team aan het uitbreiden is, wordt dit wel een steeds kleiner onderdeel van je takenpakket.

Je werkt veel samen met zowel de vermogensbeheerders als de afdeling Operations om de (interne) klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Het Python Web Developmentteam waar je onderdeel van bent, bestaat momenteel uit twee Web Developers.

IT Development bij AMDAX

Focus op de back-end. Affiniteit met full-stack development is een pre. Testen is momenteel ook onderdeel van het development team.

Je werkt nauw samen met de afdelingen Asset Management en Operations. Ook heb je verschillende stakeholders zoals de Product Owner, teamlead en andere collega's binnen de organisatie.

Onze cultuur

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.   

Ontmoet een aantal IT collega's

Jeroen van Vliet

CTO

Anne Jonker

Python Developer

Erik Post

Security Officer & Infra Specialist

Robert Bakker

Cloud Architect

Sjors Pals

Lead Developer

Word onderdeel van ons team!

Wil je graag met ons verder praten over de functie van Python Developer, reageer dan via het sollicitatieformulier en wij nemen contact met je op!