Overslaan naar content

.NET Developer bij Amdax

Werk je graag in een innovatieve omgeving? Bij Amdax bouw je mee aan financiele producten van de toekomst.

Development in .NET

Als .NET Developer bij Amdax ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en verder optimaliseren van ons state-of-the-art crypto platform. Het platform wordt 24/7 gebruikt door onze klanten, partners en medewerkers voor trading, custody, business intelligence en nog veel meer. Je komt te werken in ons gepassioneerde en vakkundige development team en werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en stakeholders om hoogwaardige softwareoplossingen te leveren in de dynamische wereld van crypto-assets.

Werken bij Amdax als .NET Developer betekent:

  • Ontwikkelen en onderhouden van ons state-of-the-art .NET platform voor in de financiele sector, waarbij exclusief gewerkt wordt met crypto-assets.

  • Schrijven van schone, efficiënte en goed gedocumenteerde code.

  • Participeren in technische ontwerpsessies en code reviews om de kwaliteit van de software te waarborgen.

  • Identificeren en oplossen van technische problemen en bugs.

  • Adviseren over de technische haalbaarheid en implementatie van nieuwe functionaliteiten.

  • Optimaliseren van de prestaties en schaalbaarheid van de applicaties.

  • Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends binnen het .NET-ecosysteem en de crypto asset-industrie en deze toepassen in de praktijk.

IT Development bij AMDAX

Als IT developer bij Amdax zul je deel uitmaken van ons dynamische en professionele ontwikkelingsteam. Je krijgt de verantwoordelijkheid om autonoom te werken, waarbij je actief meedenkt met de business, betrokken bent bij het analyseren van vereisten, het ontwerpen van oplossingen en het implementeren van hoogwaardige software.

Bij Amdax geloven we sterk in het stimuleren van innovatie en het geven van ruimte aan onze ontwikkelaars om hun creativiteit en expertise toe te passen.

Onze cultuur

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.   

Word onderdeel van ons team!

Wil je graag met ons verder praten over de functie van Python Developer, neem dan direct contact met ons op!