Skip to content

Cloud Support Engineer bij AMDAX

Werk je graag in een innovatieve omgeving? Bij AMDAX bouw je mee aan financiele producten van de toekomst.

Cloud engineering

Tegenwoordig wil iedereen overal ter wereld en op elk gewenst moment zijn werk kunnen doen. Als Cloud Support Engineer werk je aan de verdere ontwikkelling van onze kantoorautomatisering .Je houdt je bezig met het opzetten en onderhouden van een omgeving waar de eindgebruikerservaring centraal staat. Op dagelijkse basis ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de desktop omgeving van AMDAX: Office 365, Intune, policies, en applicaties.

Je wordt onderdeel van een, nu nog klein, maar groeiend IT-team met grote ambities. Je werkt nauw samen met de Cloud Architect, de Security Officer en andere Cloud Engineers.

IT Development bij AMDAX

Focus op de back-end. Affiniteit met full-stack development is een pre. Testen is momenteel ook onderdeel van het development team.

Je werkt nauw samen met de afdelingen Asset Management en Operations. Ook heb je verschillende stakeholders zoals de Product Owner, teamlead en andere collega's binnen de organisatie.

Onze cultuur

Onze cultuur laat zich beschrijven als ambitieus, ondernemend en persoonlijk. We communiceren open en eerlijk met elkaar. We zijn gelijkwaardige teamspelers die erin geloven dat we samen meer bereiken dan alleen en staan open voor eigen inbreng en initiatieven die onze groei versterken.   

Ontmoet een aantal IT collega's

Jeroen van Vliet

CTO

Anne Jonker

Python Developer

Erik Post

Security Officer & Infra Specialist

Robert Bakker

Cloud Architect

Sjors Pals

Lead Developer

Word onderdeel van ons team!

Wil je graag met ons verder praten over de functie van Cloud Support Engineer, reageer dan via het sollicitatieformulier en wij nemen contact met je op!